XL-Printing

Reclameborden

Natuurlijk verzorgen wij ook uw reclameborden! Groot of klein, dik of dun, trespa of schuimplaat, alles is mogelijk. En wanneer u meer wilt opvallen dan een ander kunnen we metallic inkt in uw prints verwerken. Dit geeft een speciaal effect waardoor uw reclamebord nèt effe wat meer aandacht trekt dan een ander, en dat is toch waar het uiteindelijk om draait!

Voor reclameborden gelden onze vaste scherpe prijzen, vraag snel een prijsopgaaf aan!

reclameborden

Spandoeken & Banners

Een spandoek (meestal banner genoemd) is een andere mooie manier om uw bedrijf te promoten. Omdat u hierbij alleen voor het geprinte doek betaalt en niet voor het plaatmateriaal en het laminaat, zijn de kosten relatief een stuk lager.

Ook hierbij geld weer dat we metallic inkt kunnen gebruiken in de prints. En omdat het zeildoek een ietwat grovere structuur heeft, valt dit nog meer op! Kom gewoon een keer langs om dit met eigen ogen te bekijken, of vraag een offerte aan!
 

Canvas

Leuk voor aan de muur bij u thuis, of om als cadeau te geven. Ook bij de canvas prints geldt dat we voor u weer een scherpe prijs hebben gemaakt! U kunt kiezen uit mat of glanzend canvas. Bij glanzend canvas is de linnenstructuur redelijk goed zichtbaar en krijgt u mooie volle kleuren. Bij mat canvas zijn de kleuren iets doffer, maar hierbij is de linnenstructuur weer beter zichtbaar.
Klik hier voor de prijzen.
Wanneer u het moeilijk vind om geschikte foto's te vinden kunnen we natuurlijk ook uw (oude) foto's inscannen en eventueel bewerken. De foto's hieronder zijn foto's van 50 jaar oud die verkreukt en vaal geworden waren, dit hebben we echter zo ver bij kunnen werken met de computer dat dit nauwelijks nog zichtbaar is.
Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een gedeelte in kleur en een gedeelte van de foto in zwart wit te maken. We beschikken over de laatste versie van Adobe Photoshop waarmee de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn!

Canvas

Deurstickers

DeurstickerWilt u uw saaie deur opvrolijken met een mooie levendige fotoprint? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Leuk als u een mooie foto hebt gemaakt op vakantie bijvoorbeeld. Elke keer dat u door de deur loopt beleeft u dat vakantiegevoel weer een klein beetje! We kunnen een foto naar keuze op groot formaat op stickerfolie uitprinten. Hier wordt dan een transparante beschermlaag overheen gezet en dit wordt dan in totaal op de deur geplakt. Door de beschermlaag kunt u de deur gerust afwassen en beschadigt de print niet wanneer u er tegenaan stoot. Voor prijzen vanaf slechts €85,- kunnen wij dit al voor u realiseren! Voordelen ten opzichte van een grote poster is dat de print langer mooi blijft, in hoogglans wordt geleverd, niet kreukt, én een extra beschermlaag voor de deur biedt. Normaal gesproken is de sticker zonder problemen weer te verwijderen.

Deurstickers