Webdesign

www.robertscuisine.nlWanneer u als bedrijf wil worden waargenomen in de huidige markt, kunt u er eigenlijk niet meer omheen: U heeft een website nodig. Tegenwoordig kijken steeds meer mensen eerst op internet voor informatie over uw bedrijf, nog voordat ze u benaderen. Uw website is dus een belangrijk middel om nieuwe klanten te vinden. Een mooie verzorgde site geeft mensen die uw bedrijf nog niet kennen in ieder geval een goede eerste indruk!

Atlier Annart
 Kinderopvang 't Kevertje
  KS Service & onderhoud
 King-Sit International BVBA
  RF cars
 123 Rent


Bij Bartje Design bieden wij daarom de mogelijkheid om voor u, naast alle andere presentatiemiddelen, ook een website te ontwikkelen.
U heeft dan een professionele website helemaal in de stijl van uw bedrijf, en zoals u het wilt. Hierbij is het ook mogelijk een CMS systeem in uw website te integreren, zodat u nadat de site gereed is zelf nog de inhoud aan kunt passen en eventueel foto's toe kunt voegen.


Naast het ontwerpen van de website kunnen wij ook uw domeinnaam(en) vastleggen en u 'webhosting' bieden. Hosting houdt in het op internet beschikbaar houden van uw site, zodat deze dag en nacht bezocht kan worden. Informeer vrijblijvend naar onze scherpe tarieven hiervoor.
 

www.steekwagentje.comWebwinkel nodig om uw productverkoop een flinke boost te geven, en een grotere klantenkring op te bouwen? Ook hiervoor kunt u bij Bartjedesign terecht! Wij kunnen alles wat hierbij komt kijken voor u verzorgen, van de webwinkel zelf, tot Ideal betalingssysteem en een nieuwsbrieven systeem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Naast al deze activiteiten leveren wij optioneel ook nog SEM (Search Engine Marketing) voor uw bedrijf. Hierdoor krijgt u gegarandeerd klanten die specifiek naar uw producten of diensten op zoek zijn, en dit kan al gerealiseerd worden zodra de site ontworpen is en online is!
Vanzelfsprekend ontwerpen wij uw site zoekmachine vriendelijk, zodat u ook in de natuurlijke resultaten al een hoge score behaalt. Hierdoor is SEM in sommige gevallen al niet eens meer nodig om snel gevonden te worden op internet!


Door ons ontworpen websites, waar we ook de domeinnaamregistratie en hosting voor verzorgen:
www.deboscchekar.nl - incl. CMS systeem
www.robertscuisine.nl
www.steekwagentje.com - webwinkel en nieuwsbrief systeem
www.bartjedesign.com
www.ks-service.nl - incl. CMS systeem - ook Adwords Campagne (SEM)
www.debosschekar.nlwww.kinderopvangtkevertje.nl
www.123rent.nu
atelierannart.nl
www.king-sit-international.be
www.winkipack.nl - webwinkel
www.alkyonewatersport - incl. CMS systeem
www.oldtimerstickers.nl - webwinkel
rfcars.nl - incl. CMS en voorraadsysteem