Bestickering

Bij ons kunt u uw auto of bus volledig naar eigen wens laten bestickeren, maar ook voor het bestickeren van een crossmotor, aanhanger en nog veel meer kunt u bij ons terecht. In principe is alles mogelijk! U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met ons opnemen, maar het makkelijkste (en vaak uiteindelijk ook het snelste) is om hier even voor langs te komen.

Een eerste ontwerp met offerte kunt u bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend opvragen!

 

Werkwijze

OntwerpprogrammaSamen met u kijken we wat uw wensen zijn. Dit wordt, terwijl u uitlegt wat u wilt, op de computer gerealiseerd. Voor u het weet staat het ontwerp, zoals ù het in gedachten had, ook daadwerkelijk op het scherm. Uiteraard denken wij in dit proces actief met u mee en geven advies over wat u het beste wel en niet kunt doen, maar uiteindelijk bent u degene die bepaalt hoe het gaat worden!

Heeft u nog helemaal geen idee van wat u wilt? Dan kunnen wij een paar verschillende voorbeelden maken, waarvan u op uw beurt weer aan kunt geven wat u wel en niet aan staat.

We leveren ook magneetborden, handig wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, of wanneer u uw auto voor prive en zakelijk gebruik wilt combineren!
 

Carwrapping

Ook voor het gedeeltelijk of compleet met folie inpakken van uw auto kunt u bij ons terecht. U ziet het steeds meer voorkomen, en wanneer u een goede opvallende manier zoekt om uw bedrijf te presenteren zou u dit zeker in overweging moeten nemen. Uw bedrijfsauto is uitermate geschikt om te gebruiken als groot mobiel reclamebord dat u overal mee naar toe neemt èn gratis neer kunt zetten!
 

Glasfolie

RaamfolieHet tinten, blinderen of verduisteren van achterruiten en zijruiten van auto's is geen probleem voor ons. Wilt u een strakke uitstraling voor uw auto met getinte ramen? Wij kunnen het voor u verzorgen.

Glasfolie kan ook worden aangebracht bij gebouwen en kantoren. We kunnen folie aanbrengen welke een soort zandstraal-effect geeft, dit wordt vaak gebruikt bij ruimten met grote ramen waar men toch wat meer privacy wil.

Warmte werende privacy glasfolieDeze folie is ook uitermate geschikt om te verwerken in onze snijplotter, waarmee we uw logo, of een mooi motief in de folie kunnen snijden.

Ook kunnen de ruiten van uw pand voorzien worden van een donkere tint of anti-inkijk film (privacy glass). In de zomer kan dit aanzienlijk schelen in de warmte. Bij ruimtes die heel warm worden in de zomer doordat deze veel zonlicht binnen krijgen kan het aanbrengen van een zonwerende glasfolie een temperatuurdaling van 5 tot 10 graden als gevolg hebben!


momenteel bieden wij ramen tinten alleen aan i.c.m. beletteringen